Testitulos:

Kääk, pelkkä ajatuskin jonkun jättämisestä pelottaa sinua! Inhoat yli kaiken riitelyä ja eripuraa, ja pyrit siksi välttämään sitä viimeiseen asti. Yrität mieluummin sietää ihmisten vikoja ja jumitut ehkä epätoimivaan seurusteluunkin. Et osaa ilmaista mielipiteitäsi, koska pelkäät muiden ihmisten loukkaamista. Ajattelet aina, miltä sinusta tuntuisi, jos joku tekisi sinulle niin… Empaattisuus on arvokas luonteenpiirre, mutta varo, ettet päästä sitä liian pitkälle! Kynnysmattona on raskasta olla ja sinulle tulee siitä pian paha olo. Opettele pitämään kiinni oikeuksistasi ja kertomaan rohkeasti, mitä mieltä olet! Joskus on pakko myöntää, että ihmissuhteetkaan eivät aina ole ikuisia.
Pidät huolen siitä, että yrität olla ihmissuhdeasioissa reilu ja oikeudenmukainen. Otat huomioon myös vastapuolen tunteet etkä toimi hetken mielijohteesta. Uskot puhumisen voimaan – sinusta ongelmat on luotu selvitettäviksi. Jos kuitenkin hankaluudet kasvavat liian suuriksi, pyrit kertomaan vastapuolelle nätisti mutta suoraan, missä mennään. Hyvä niin! Vaikka joskus saatat jahkailla liiankin kauan ikävien ratkaisujen edessä, on silti hienoa osata käyttäytyä fiksusti ja lopettaa ihmissuhteetkin tyylillä. Koskaanhan ei tiedä, kehen tulevaisuudessa törmää...
Sinä et turhia arkaile – halki, poikki ja pinoon on kantasi, jos kundikaveri tai ystävä raivostuttaa. Et jaksa katsella ärsyttäviä ihmisiä minuuttiakaan, vaan mietit aina, mitä saat itse irti ihmissuhteista. Jos jonkun naama ei enää miellytä, vaihdat surutta uuteen. Sanot suoraan, mitä ajattelet, koska uskot, että rehellisyys on kaikkein tärkeintä. Aina ei voi olla kaikille mieliksi! Se on totta, mutta varothan silti, ettet jyrää muita ihmisiä suoruudellasi. Vaikka sinusta olisi OK jättää tekstarilla, niin haluaisitko, että itsellesi kävisi niin? Opettele miettimään aina hetki, ennen kuin sanot tai teet jotain äkkipikaista – se on helppo keino välttää monta kiusallista tilannetta ja kolkuttava omatunto!